Vakmanschap betekent dat wij denken vanuit uw wens. Of u nu nieuwe deuren of zelfs een hele aanbouw wenst, Mulder Bouw is de partner waarmee u zorgeloos kunt bouwen, verbouwen of renoveren. Wij bieden graag een passende oplossing voor al uw woonwensen.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief uitstekende en duurzame materialen. Niet alleen aan de uitvoering van uw project, maar ook aan de afwerking besteden wij veel aandacht, zodat u niet alleen nu maar ook op lange termijn van uw investering kunt genieten. Doordat wij alle materialen veelal zelf op maat vervaardigen, kunnen wij de kwaliteit in elke stap van het proces waarborgen. Geen standaardwerk, maar een kwalitatief uitstekende uitvoering, tot in het kleinste detail geheel in lijn met uw wensen.

Kozijnen, deuren, trappen, dakkappellen, Aan- en opbouw, keukens, badkamers, een verbouwing of aanbouw: u vraagt, wij ontwerpen en bouwen. Als aannemer dragen wij zorg voor een vakkundige bouw, met een scherp oog op de planning. Als timmerbedrijf zijn wij kundig in het behouden, restaureren of vervaardigen van authentieke details en karakteristieke elementen, passend bij uw huis of de streek waarin u woont. Met liefde voor ons vak, maken wij van uw huis een plek waar u zich thuis voelt. Heeft u wensen voor uw zakelijke omgeving? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Graag lichten wij onze mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek waarbij wij samen met u kijken hoe wij uw wensen voor uw woon- (of werk-) omgeving kunnen combineren met de mogelijkheden van het pand en de locatie. Samen maken wij afspraken over de realisatie met een duidelijke planning en een helder overzicht van uw investering, zodat u na de afronding van uw project onbezorgd kunt genieten. Dat is vakmanschap.